Toegankelijke luxe met internationale uitstraling. Ontdek Loft79 gordijnen.
Modern wonen met een city-chique uitstraling

Blogs

Modern wonen met een city-chique uitstraling

Dinsdag 25 april 2023 | Blogs

Modern wonen met een city-chique uitstraling


Kleuronderzoek, experimenten en een poëtische visie liggen aan de basis van de nieuwe Loft79 collectie

Modern wonen met een City-Chique uitstraling. Gordijnstoffen die een internationaal gevoel oproepen, op het gebied van kleur, structuur en materiaal. Dat is waar Loft79 voor staat. En dat zie je ook dit voorjaar weer terug in de nieuwste aanwinsten.

Het warme, optimistische gevoel dat je krijgt op een vroege lentedag vertaald in interieurkleuren met een eigentijdse uitstraling. Gordijnstoffen geïnspireerd op de Metropolitan look rekening houdend met een betaalbare, moderne manier van wonen.


Oogstrelende eenvoud

De City-Chique uitstraling kenmerkt zich door luxe en verzadigde tinten, gecombineerd met geometrische en ambachtelijke vormen en technieken. Het resultaat vertaalt zich in de gordijnstoffen Milton, Corby en Cross. Deze dessins zijn opgebouwd uit abstracte vormen en in een grootformaat uitgevoerd waardoor je het gevoel van kleurschakeringen ervaart.

International Design Vintage kenmerkt zich door een verfijnde beeldtaal met subtiel abstracte vormen. Er wordt gebruik gemaakt van handmatige technieken met als resultaat een gelaagd effect. Het kleurbeeld is diep en verzadigd, dat zorgt voor een luxe uitstraling. Gordijnstoffen Abby en Camden sluiten hier haarfijn op aan.

“Met deze gordijnstoffen willen wij betaalbaar modern wonen toegankelijk maken voor een breder publiek”, aldus Marloes Willems, designer bij LOFT’79. “De stijl groepen City-Chique, Minimal en International Design Vintage bieden een diversiteit aan opties voor iedereen die op zoek is naar een Metropolitan look en een City-Chique uitstraling in hun interieur.”


Kracht, kwaliteit en elegantie

Loft79 gordijnstoffen zijn modisch maar praktisch is. Ze stralen luxe en klasse uit en doen vermoeden zeer delicaat te zijn maar daar maakt Loft79 het verschil. Zonder afbreuk te doen aan het hoogwaardige plaatje zijn de stoffen easy to go. In veel gevallen kamerhoog, wasbaar, soepelvallend, kleurecht, goed te verwerken als (vouw)gordijn en gemakkelijk in onderhoud. Een zorgeloos gordijn dat goed hangt en betaalbaar is. Dat maakt dat je, je iedere dag weer opnieuw thuis voelt.

LOFT’79 is trots op haar gordijnstoffencollectie en hoopt dat het een inspiratie zal zijn voor iedereen die op zoek is naar betaalbaar modern wonen met een luxe uitstraling.