Toegankelijke luxe met internationale uitstraling. Ontdek Loft79 gordijnen.

Wij zijn Loft 79

No nonsens gordijnstoffen.
Toegankelijke luxe en hoogstaande kwaliteit.

Loft 79 heeft een ruime keuze aan gordijnstoffen met verrassende dessins, ontworpen door vooraanstaande designers, passend binnen de thema's basic, modern en landelijk. Uiteraard aangevuld met een collectie hoogwaardige uni gordijnstoffen die qua kleur en materialiteit perfect te combineren zijn. Loft 79 staat voor toegankelijke luxe en hoogstaande kwaliteit. De collectie is geïnspireerd door het stadse leven van de moderne consument en kenmerkt zich door een internationale uitstraling, eigentijdse look & feel en no nonsens materialen die luxe ogen en toch onderhoudsvriendelijk zijn.


Zo is er voor elk interieur een passende stofcombinatie te vinden! Een stofcombinatie in kleur, in materialiteit of in functionaliteit. Want Loft 79 heeft naast ‘open’ gordijnenstoffen als vitrages, transparanten en in betweens ook meer gesloten gordijnen. Denk bij gesloten gordijnen bijvoorbeeld aan een dichte linnen, velours of zelfs verduisterend. Denken we nog functioneler, dan biedt Loft 79 ook een uitgebreide vlamvertragende collectie gordijnstoffen aan, geschikt voor projecten. Waarbij we nog graag vermelden dat Loft 79 ook vouwgordijnen in het assortiment heeft en een groot deel van de collectie dus ook geschikt is om als vouwgordijn verwerkt te worden.

De handtekening van onze Loft 79 designers heeft geresulteerd in een mondiale collectie passend bij de huidige interieurbeleving.

Loft 79 is een Nederlands merk met een jarenlange traditie van degelijke gordijnstoffen. Deze fundamentele bouwstenen dragen nog steeds bij aan het succes van de huidige collectie van het merk.

Doordat alles in eigen beheer wordt ontwikkeld en geproduceerd, is het mogelijk de kwaliteit goed onder controle te houden. Je krijgt dan ook op elk product een garantie op fabricagefouten. Alle Loft79 producten zijn kleurecht, zo goed als krimpvrij en over het algemeen zijn de meeste, prima zelf te wassen.