Toegankelijke luxe met internationale uitstraling. Ontdek Loft79 gordijnen.

IN ALLE MARKTEN THUIS

Collectie

Loft 79 heeft een aparte collectie stoffen voor de professionele markt. Er is een aparte afdeling binnen Loft 79 die zich uitsluitend bezig houdt met deze projectmarkt. Een team van interne en externe specialisten op het gebied van professionele raamdecoratie zijn dagelijks bezig om adviezen te geven om zo samen met de klant tot het gewenste resultaat te komen.


Project collectie

Trevira CS

Loft 79 kent een grote collectie projectstoffen: van vederlichte vitrage tot zware overgordijnen en verduisteringstoffen, soepel Cordon koordgaren en stoffen die bacteriƫn doden of geurtjes wegnemen. Alle stoffen zijn gemaakt van Trevira CS garens en zijn dus brandvertragend. Loft 79 projectstoffen lenen zich bij uitstek voor toepassing in hotels, ziekenhuizen, kantoren, theaters, verzorgingstehuizen, conferentiecentra, restaurants, vergaderruimten, beurzen, vakantiecentra, etc.

Trevira CS stoffen

Loft79: Heeft een grote keuze in brandvertragende overgordijnen en vitrages.

FUNCTIONEEL EN VEILIG

Brandvertragend

De collectie brandvertragende stoffen van Trevira CS voldoen aan de strengste veiligheidseisen zoals die wettelijk zijn bepaald. De projectafdeling van Loft 79 heeft hiermee niet alleen een collectie met mooie, maar ook veilige gordijnstoffen.

Brandvertragend

Verduisterend

Loft 79 biedt een aantal dessins aan met een verduisterende werking. Dit kan zeer handig zijn in bijvoorbeeld presentatieruimtes, hotelkamers of andere toepassingen waar daglicht niet welkom is.

Verduisterend

Project aanvragen

Loft 79 gordijnstoffen zijn uitstekend geschikt om toe te passen in de projectmarkt. Zowel nationaal als internationaal werkt Loft 79 met architecten en specialisten aan interieurprojecten.

Solliciteer

*Verplichte velden