Loft79 tekent voor een uitgebreid assortiment gordijnstoffen met verrassende ontwerpen, ontworpen door gerenommeerde ontwerpers en passend binnen de populaire interieurthema’s basic, modern en landelijk. De selectie unieke dessins wordt aangevuld met hoogwaardige uni gordijnstoffen die perfect te combineren zijn op basis van kleur en materiaal. Loft79 staat voor betaalbare luxe en een hoog niveau van kwaliteit. De ontwerpers laten zich inspireren door het stadsleven van de moderne consument en dat vertaalt zich in mix van internationale allure en praktische materialen die luxe uitstralen en toch gemakkelijk te onderhouden zijn.

Voor elk type interieur biedt Loft79 geschikte stofcombinaties, variërend in kleur, materiaal en functionaliteit. Naast ‘open’ gordijnstoffen zoals vitrages, transparanten en in-betweens, omvat het assortiment ook meer gesloten gordijnen. Denk aan dichte stoffen zoals linnen, velours, of zelfs verduisterende materialen. Loft79 gaat nog verder in functionaliteit door een uitgebreide collectie vlamvertragende gordijnstoffen aan te bieden, geschikt voor projecten. Bovendien is een groot deel van de collectie vouwgordijngeschikt. Daarmee biedt Loft79 in veel gevallen een hoogwaardige oplossing als het gaat om textiele raambekleding.

De handtekening van onze Loft 79 designers heeft geresulteerd in een mondiale collectie passend bij de huidige interieurbeleving.

 

Loft 79 is een Nederlands merk met een jarenlange traditie van degelijke gordijnstoffen. Deze fundamentele bouwstenen dragen nog steeds bij aan het succes van de huidige collectie van het merk.

Aangezien we alle stappen van ontwikkeling en productie intern beheren, kunnen we de kwaliteit nauwgezet controleren. We staan garant voor fabricagefouten en zorgen ervoor dat alle Loft79-producten kleurvast zijn, vrijwel geen krimp vertonen en over het algemeen eenvoudig zelf te wassen zijn. Deze benadering stelt ons in staat om duurzame en hoogwaardige producten te leveren, waarbij we streven naar consistentie en betrouwbaarheid in elke fase van het proces.

SCHRIJF JE IN VOOR UNIEKE BEELDEN EN VERHALEN

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.