Interieurstoffen voor de professionele markt: Topdesign en duurzaamheid

Collectie

Loft 79 heeft een aparte collectie stoffen voor de professionele markt. Er is een aparte afdeling binnen Loft 79 die zich uitsluitend bezig houdt met deze projectmarkt. Een team van interne en externe specialisten op het gebied van professionele raamdecoratie zijn dagelijks bezig om adviezen te geven om zo samen met de klant tot het gewenste resultaat te komen.

project collectie

Trevira CS

Loft 79 kent een grote collectie projectstoffen: van vederlichte vitrage tot zware overgordijnen en verduisteringstoffen, soepel Cordon koordgaren en stoffen die bacteriën doden of geurtjes wegnemen. Alle stoffen zijn gemaakt van Trevira CS garens en zijn dus brandvertragend. Loft 79 projectstoffen lenen zich bij uitstek voor toepassing in hotels, ziekenhuizen, kantoren, theaters, verzorgingstehuizen, conferentiecentra, restaurants, vergaderruimten, beurzen, vakantiecentra, etc.

treveria cs stoffen

Loft79: Heeft een grote keuze in brandvertragende overgordijnen en vitrages.

 

 • Brandvertragend
 • Verduisterend
 • Brandvertragend

  De collectie brandvertragende stoffen van Trevira CS voldoen aan de strengste veiligheidseisen zoals die wettelijk zijn bepaald. De projectafdeling van Loft 79 heeft hiermee niet alleen een collectie met mooie, maar ook veilige gordijnstoffen.

  Brandvertragend

 • Verduisterend

  Loft 79 biedt een aantal dessins aan met een verduisterende werking. Dit kan zeer handig zijn in bijvoorbeeld presentatieruimtes, hotelkamers of andere toepassingen waar daglicht niet welkom is.

  Verduisterend

Op zoek naar een samenwerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.