Toegankelijke luxe van hoogstaande kwaliteit

Loft79 is een Nederlands merk met een jarenlange traditie van degelijke gordijnstoffen. De collectie heeft een eigentijdse look & feel en is gemaakt van no nonsense materialen die luxe ogen en toch onderhoudsvriendelijk zijn. De Loft79 designers hebben zich dit keer laten inspireren door de fantasie rondom internationale culturen.

Internationale klasse voor thuis

Global Living: internationale klasse maar dan voor thuis, van verfijnde jacquards tot basic unie en chique in between. Een collectie die matcht met strakke contouren, harde materialen, a touch of gold en natuurlijke gesteenten. Oud en nieuw, hard en zacht, klassiek en modern, breng het bij elkaar met de nieuwste items uit de Global Living collectie.

Kwaliteit Polo is zo’n verbinder. Een probleemloze unie in een kleurenpalet van de aarde. Grand Canyon kleuren, oerwoud kleuren, kleuren van de oceaan, de lucht en het strand.

bekijk polo

Jacquard Boston

Vertelt een verhaal en is een dessin dat voelt als een rijke historie. Een vintage structuur die doet denken aan een oude muur. Een oude muur in een historische stad. In steen en zand kleuren.

bekijk boston

Loft79’s Global Living collectie biedt modieuze en praktische kwaliteiten met een luxe uitstraling. De stoffen zijn gemakkelijk te onderhouden, wasbaar, kleurecht en soepel vallend, ideaal voor gebruik als (vouw)gordijn.

Dover is no nonsense

Een inbetween met een lichte doorkijk en een glansje met een licht golfeffect in het weefsel. Heel subtiel en voldoende body om niet saai te zijn. Met Dover houd je het licht en luchtig en toch aangekleed. In 6 kleuren die refereren aan het strand en de zee.

bekijk dover

Global chique is Wembley

Een statement dessin. Een natuurlijk blad, jacquard geweven, all over, met subtiele bladnerven die door de jacquardtechniek over het hele doek een sierlijk glanseffect laten zien. Bovendien dim out, dus met verduisterende eigenschappen.

bekijk wembley

De prachtigste aardtinten

Het kleurenpalet is geïnspireerd op thema’s als ‘earth’ en combineren magnifiek met met de harde materialen leer, staal en beton. Strakke lijnen en warme aardekleuren voeren de boventoon. Binnen de kleurenrange blue/green wisselt het gevoel van aaibaar, zacht naar luchtig en transparant waarbij de kleuren van de oceaan, afhankelijk van het invallende licht een rol spelen. A touch of gold/ocre – met een knipoog – kan ook in deze collectie niet uitblijven. Luxueuze stoffen met een subtiele glans. Een uitstekende match tussen antracieten en een vleugje brons. Als tegenhanger introduceren we neutrals die doen denken aan sterk geaderde marmergesteenten met accenten als mosterd en lavasteen.

Dagelijks genieten van stijl en comfort

Loft79 designers ontwerpen met in hun achterhoofd de lifestyle van de young urban professional. De collectie is dan ook geïnspireerd door het stadse leven van de moderne consument en kenmerkt zich door haar internationale uitstraling maar een belangrijk uitgangspunt is altijd gemak. Een zorgeloos gordijn dat goed hangt en betaalbaar is. Dat maakt dat je, je iedere dag weer opnieuw thuis voelt.

Gerelateerde producten