Verfijnde Interieurdesign met Internationale Allure

Loft79 heeft een toonaangevende naam in de wereld van interieurdesign, kleurrijk vakmanschap en verfijnde materialen smelten samen. Geïnspireerd door de schittering van verschillende metaalsoorten en doordrenkt met een vleugje internationale allure, belichaamt de Loft79 collectie een sfeer van chique moderniteit en comfort. Aandacht voor comfort komt ook tot uiting in de diverse dimouts, door de dichtheid van het doek hebben ze een isolerende werking en zorgen ze voor energie efficiency. Loft79 biedt deze collectie een ruimte keuze aan!

Kleurrijk meesterschap

De collectie omarmt een spectrum van subtiele multicolors die hun oorsprong vinden in diverse metaalsoorten. Van het tijdloze goud tot het diepe brons, het zilveren raffinement tot de gedurfde tinten van gunmetal en koper, elke kleur straalt een unieke pracht uit. Verder verkennen we de subtiliteit van platina, de diepte van basalt en boliet, en de levendigheid van zink en rijkdom. Deze kleuren zijn doordrenkt met warmte en diepte, waardoor ze een rijke, weelderige ambiance creëren.

Brisbane is een open weefsel met een verfijnd multicolor garenpalet.

Verfijnd materiaalgebruik

Loft79 heeft zorgvuldig materialen gekozen die naadloos aansluiten bij de kleurpracht van de collectie. Metaal, met zijn glanzende allure, speelt een centrale rol. In combinatie met marmer en veredelde stoffen versterken ze elkaar en staan ze voor een luxueuze uitstraling. Zelfs roest krijgt een nieuwe betekenis, toegepast met een oog voor detail en elegantie. Opposites attract; dat zorgt voor verrassende combinaties met vaak een vleugje glam voor het optimale hotelchique gevoel.

Dublin heeft een subtiele glans voor een sophisticated look, is dicht geweven in kleuren variërend van goud en roest tot mos en regenluchtblauw.

York is een verfijnde transparant in een zacht kleurenpalet met gras en kiezeltinten met een luxe uitstraling.

Internationale chique & comfort

De collectie ademt een sfeer van internationale chique comfort, perfect geschikt voor moderne stedelingen die streven naar een gevoel van weelde en verfijning in hun loftachtige leefruimtes. Elk Loft79 gordijn draagt bij aan een rijke, volle ambiance die tegelijkertijd comfortabel en hedendaags is. No nonsens. Geen gedoe. Internationale allure maar wel toegankelijk voor thuis.

Peak is een dimout met een soft kleurenpalet en is een duurzame keuze als het gaat om energie efficiëntie want sluit mooi af en reguleert koude stromen.

Darwin is een ingetogen grafisch dessin uit eigen hand, verduisterend voor maximale privacy en een uitstekende isolerende werking.

Trendsettende stijl

De Loft79 gordijncollectie belichaamt de nieuwste trends op het gebied van interieurdesign. Met zijn mix van hippe, jonge elementen, verrijkt met een rijke sfeer en comfort in de stad, zet deze collectie de standaard voor moderne elegantie en chique materialen. Loft nodigt uit om te ontdekken hoe deze prachtige gordijnen een ruimte kunnen transformeren, en om te genieten van het comfort, de luxe en de moderniteit die ze beloven te brengen. Bezoek vandaag nog een van onze showrooms en laat u betoveren door de verbluffende veelzijdigheid van onze nieuwe collectie.

Transparant Brisbane is eigentijds, elegant, chique en hip in één en verrast met haar kleuren kleurnuances.

Portland is een acquarelprint met multicolors. De kleuren en tekeningen zijn uniek en eigen ontwerpen, bovendien een dim out en duurzame keuze door de dichtheid heeft Portland goede isolerende eigenschappen.