Eén van de ambitieuze uitgangspunten van Loft79 is de essentie van architectuur te vertalen naar luxe gordijnen. Architectonische kenmerken vertaald naar verstilde details. Details die zich goed lenen om als uniek dessin verwerkt te worden in luxe gordijnen. Iconische gebouwen over de hele wereld blijken een waardevolle bron van inspiratie voor onze Loft79 designers.

Kleurenpalet

Van sereen wit, licht pastel blauw, warm nude, mosterd geel tot chique aubergine. Het kleurenpalet van de Loft79 luxe gordijnen is internationaal, gecoloreerd met een knipoog naar de trends van nu, maar gemaakt voor morgen. De tendens is no nonsense, onderhoudsvriendelijk, functioneel, cosmopolisch en sophisticated chique.

Materialiteit

Het begrip ‘luxe gordijnen’ is relatief. Maar de collectie van Loft79 vertaald het begrip luxe gordijnen in materialiteit als een knap gouden draadaccent, een subtiel en verfijnd stof of dessindetail, een zorgvuldig gekozen weefsel dat resulteert in fraaie drapeer eigenschappen of bijvoorbeeld een verrassend dessin dat op ingenieuze wijze is ausgebrennt waardoor je een fantastisch lichtspel creëert met je luxe gordijnen. Met zo’n luxe ausbrenner sluit je het raam niet helemaal af, geniet je optimaal van je privacy maar ook van een perfecte lichtinval. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat.

Confectie

Kies je voor een wat zwaardere, dichte Loft79 kwaliteit en je laat het gordijn ‘staand’ op de grond confectioneren in combinatie met een royale plooi, een hoog hoofd en hoge onderzoom dan resulteert dat in een maximale finishing touch voor je luxe gordijnen.