City Chique

Toegankelijke luxe van internationale klasse, maar dan voor thuis krijgt een vervolg. City Chique by Loft79 staat ook voor stijl en comfort. Een thema aanvulling die de Loft79 collectie recht doet. Met aandacht voor rijke structuren en het kleurenpalet van nú dat bestaat uit dramatische maar verfijnde paletten die linken aan edelmetalen, gesteenten, houtsoorten, elementen uit de grootsheid van de natuur! Maar ook aan eerlijke – no nonsense – materialen als beton, staal en onbewerkte muren.

MODISCH MAAR PRAKTISCH

De City Chique collectie is modisch maar praktisch is. Ze straalt luxe en klasse uit en doet vermoeden zeer delicaat te zijn maar daar maakt Loft79 het verschil. Zonder afbreuk te doen aan het hoogwaardige plaatje zijn de stoffen easy to go. In veel gevallen wasbaar, soepelvallend, kleurecht, goed te verwerken als (vouw)gordijn en gemakkelijk in onderhoud. Loft79 designers ontwerpen met in hun achterhoofd de lifestyle van de young urban professional. De collectie is dan ook geïnspireerd door het stadse leven van de moderne consument en kenmerkt zich door haar internationale uitstraling maar een belangrijk uitgangspunt is altijd gemak. Een zorgeloos gordijn dat goed hangt en betaalbaar is. Dat maakt dat je, je iedere dag weer opnieuw thuis voelt.

Bekijk de collectie

Royce

Royce is een bijzonder open doek. Bijna futuristisch te noemen, in zilvergrijs, in stoer contrast met hard staal. Of warm toffee prachtig te combineren met brique en koper. Een stoer doek met een vrouwelijke touche. En de monotome herhaling zorgt voor rust en eenheid. Een eyecatcher voor je interieur.

WESTEND

Westend vertelt een verhaal als een onbewerkte muur die verhalend kan zijn. Een all over tekening, ondefinieerbaar en heel subtiel verweven. Een licht en luchtig doek, of heel warm en dramatisch. Het is maar net waar je voor kiest in deze chique kleurenreeks.

Chelsey

City chique ten top! Chelsey. Een grof linnenweefsel met een hoogwaardig stofgevoel. Daarmee bedoelen we dat het uitnodigt om te voelen, die doekstructuur, dat lijnenspel van garens die zich magnifiek verweven. En hoe bijzonder dat subtiele glansdraadeffect dat voor een magisch kleurenspel tekent…

Boston

Boston is weer zo’n prachtig verhalend doek. Een abstracte schets van de eeuwigheid. In een verfijnd gemarmerd palet van kleuren die elkaar feilloos complementeren. Warme brique en goudteinten of liever grijs met natuurlijk mosgroen voor een fris accent. Boston is soepelvallend en weerspiegelt de combinatie van prachtige kleurentrends van nu.

ROYAL

Royal is een mat doek, opgebouwd uit grovere draadsoorten. Het is zacht, een beetje chenille-achtig. Met een hoge aaibaarheidsfactor. Zit een gouden gloed over, is er prachtig doorheen geweven. Weer zo’n krachtig doek met hoogwaardig textielgevoel.

 • Wembley
 • Essex
 • Leeds
 • Hampton
 • Wembley

  Wembley een soepelvallende dimout met een natuurlijk jacquard geweven bladmotief. In kleuren die naadloos aansluiten bij staal, wengé en beton. Pure materialen in eerlijke kleuren die contrast bieden zowel in materialiteit, vormgeving als in kleur. Het is een kwestie van uitersten opzoeken en deze op een elegante manier combineren.
 • Essex

  Essex is een bedrukking met een knipoog naar het kleurenpalet van de edelmetalen. Een hoogwaardige en luxe uitstraling zijn het gevolg van deze met zorg gecoloreerde inbetween. De lichte kleurschakering in combinatie met de magische bedrukking zorgen voor een dramatisch effect in het interieur.
 • Leeds

  Leeds is een verfijnd doek. Als een shawl zo soepel maar qua structuur warm, rijk en groots. Het dessin is overweldigend en doet monumentaal aan, gedrukt op het doek en vertelt de eeuwenoude verhalen van een gerepte kasteelmuur.
 • Hampton

  Hampton is een bijzonder doek met shirley effect. Een staaltje vakmanschap van de mensen van Loft79. Hampton is jacquardgeweven met een speciaal plat glanzend effectgaren. Het shirley effect ontstaat doordat er machinaal stukjes losgeweven stof worden weggeknipt zodat er zeer fijne, transparante openingen ontstaan.